Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkterprodukt

Lusters Pink No Lye Protection Conditioning Hair Relaxer Kit

Denna rakpermanent är varsam mot håret samt gör håret rakt och mjukt. Den passar till alla hårtyper. Förpackningen innehåller allt som behövas för en rakpermanent. Finns i regular som är för fint eller normalt hår samt super som är för strävt och grovt hår. Den finns aven i en gångs retouch förpackning när man vill göra om.

Se mer Lusters Pink

LUSTER`S PINK Conditioning NO-Lye Rakpermanent

INSTRUKTIONER: Läs noggrann instruktioner och anvisningar innan du börja med rakpermanentering.

 

Varning:(1)Följ instruktionerna noggrant för att undvika hud och hårbotten brännskador, håravfall och ögonskador. (2) Använd skyddshandskar när du använder produkten. (3) Får ej användas på skadad eller irriterad hårbotten, blekt hår eller permanent färgat hår som är sönder eller skadas på annat sätt. (4) För touch-ups (om-rakpermanentering andra gången), rakpermanentera bara den nya tillväxten som beskrivs i anvisningarna. (5) Om rakpermaneten orsakar hud eller irriterad hårbotten, skölj genast och tvätta med neutraliserande schampo som med följa i kitet. Om irritationen kvarstår eller om håravfall uppstår, kontakta en läkare. (6) Använd EJ på hår som är permanent lockad. (7) Förvaras åtskilt från ögon och mun. Om produkten kommer i ögonen eller mun, skölj omedelbart med vatten och kontakta läkare. (8) Förvaras oåtkomligt för barn.

Att göras & inte få göras: (1) Ta inte genvägar! Läs och följ instruktions anvisningar noggrant. (2) Kasta eventuellt överskott av blandade rakpermanent omedelbart efter användning. (3) Schamponera, borste, massage eller klia inte hårbotten i minst 24 timmar innan du använda rakpermanent. (4) Dra eller bryta inte håret av ovarsam kamning eller hantering. Behandla håret försiktigt hela tiden. (5) Använd inte hett kammar eller andra uppvärmd verktygar före eller under rakpermanenteringspocess. (6) Blanda inte detta rakpermanentsmaterial med andra märken av rakpermanentsmaterial. (7) Använd inte produkten på hår som bryter eller på annat sätt i dåligt skick. Vänta tills håret är i bättre skick innan du använda produkten. (8) Använd inte rakpermanenten på hår som är behandlats med permant hårlockningsprodukter eller produkter som innehåller thioglycolate.

 

Tid guiden för rakpermanentering:

REGULAR/NORMAL

SUPER/STARK

HÅR TYP

MAXIMAL TID

HÅR TYP

MAXIMAL TID

Fin

10-15 minuter

Fin

Använd Regular/normal

Medium

15-20 minuter

Medium

15-18 minuter

Sträv

20-25 minuter

Sträv

18-23 minuter

Obs!Korrekta behandlingstid är nyckeln till att uppnå det vackra resultat du önskar. Hårstrån testet bör klargöra all tvivel om rätt tidpunkten för ditt hår. Behandlingstid börjar från applicering. Totalt applicering och utjämning får inte överskida maximal tid. Kom ihåg att räkna tiden från början av applicering. För färgatbehandlat hår, använd bara regular/normal rakpermanent. Färgatbehandlat/porösa hår kan variera, t.ex: porösa hår kan processera så snabbt som 8 minuter. Använd inte på skadade eller färgatbehandlat hår (nedbrytning, delning eller skadas på annat sätt). Appliceringstid 8-10 minuter.

Gör ett test hårstrån först: Ta hår strand test varje gång du rakpermanentera ditt hår. Följ steg för steg instruktioner nedan.
(
1) Kolla hårbotten noga, om nedskärningar eller nötning är närvarande, använd inte denna rakpermanenten tills hårbotten är i bättre skick. (2) Använd inte på skadad eller blekt hår. (3) Ett hårstrå test bör göras innan användning av detta rakpermanent till hela håret. (4) Blanda 1tsk rakpermanentscreme/1 med 1tsk färgblandniing av aktivator/2 - se hur man blanda avsnittet. Separera flera delar av håret nära nacken och applicera en liten mängd av blandning. Applicera blandning från rot till slutet av håret. Lämna rakpermanenten på för rekommenderade tid. Skölj bara testat hår område med varmt vatten. Applicera en liten mängd neutraliserande schampo som ingår i kitsen till test hår område och schamponera noga och skölj helt. (5) Genom att göra ett hårstrån test, få du värdefulla informationer som gör din rakpermanentering framgång. Du ska avgöra lämplig tid för hårtextur. Du bör leta efter om håret har gått sönder eller irriterad hårbotten. Om någon av de två inträffar, använd inte förrän hår och hårbotten är i bättre skick och mer hälsosamma.

Behåll allt du behöver nära till hands: Rakpermanentscreme, färgeblandning aktivare, neutralisera schampo, balsam, olja fuktighetslotion, stylingslotion, skyddshandskar, instruktionsblad och blandningsspatel ingår i kitsen. Du behöver också en klocka, handduk, kam och skyddande gelé som vaselin.

Att blanda: För oskuld hår: ta bort locket från Plastburk innehållande rakpermanentscreme och färgblandning aktivator, häll alla aktivator i burken av rakpermanenten. Använd spateln för att blanda både rakpermanenten och activator. Det är mycket viktigt att blanda rakpermanenten och aktivator tillsammans väl för gott rakpermanents resultat. Att säkerställa korrekt blandning, börja med att skrapa sidorna och botten av burken med spatel och blanda väl. Blandningen är färdig när rakpermanenten är  helt slät och utan klumpar. För ny tillväxt / retusch: Lägg hälften (linje på burk står för hälften) av rakpermanenten och hälften (linje på flaska står för hälften) av activator i en plastskål och blanda enligt ovan. Använd inte metallverktyg.

Att applicera:  (1) Dela håret i 4 lika sektioner och ta på dig skyddshandskar och sätt klocka för den tid som anges för din hårtextur i tid guiden. (2) Börja rygg sektioner, separrra håret i smala (1/4cm) delning. Applicera rakpermanentsblandningen på baksidan av håret med backsidan av en bred tand kam, börjar nära hårbotten. Använda en generös mängd av rakpermanentsblandning för bättre rakhet. Smörja blandningen över hela hårstrået, del för del. Gnugga inte rakpermanentsblandningen i hårbotten. Om blandningen komma på huden, omsorgsfullt torka av med fuktig trasa. Försiktigt utjämna hela håret med korta fast slag med baksidan av en bred tand kam. Arbeta från hårbotten till slutet av hårstrået när gör orakpermanenterad hår.

För ny tillväxt / retusch:Följ appliceringsmetod ovan, men för hår som är tidigare rakpermanenterad, applicera rakpermanentsblandning endast till ny tillväxt. Sköljning: Skölja håret väl med varmt vatten för att ta bort alla rakpermannetscreme. Håll ögonen väl tillsluten och förvara kemikalier borta från ansiktet. Se till att alla spår av creme är bota och rengjorts från håret, ögon, pannan, nacken och kanter. Skölja 2-3 gånger för att undvika rakpermanenten kvar i håret.Shamponering: Att ta bort eventuella rester som finns kvar på håret och hårbotten, Shamponera noga med neutraliserande shampoo som ingår i kitet. Neutalizing schampo anger om rakpermanenten är inte helt tvättas och sköljs ur håret. Om alla rakpermanenten tas bort, kommer lödder vara kritt vitt och om någon rakpermanenten är kvar i håret, kommer lödder att se rosa ut. Andra schampo ska inte ersätta denna shampoo vid rakpermanentering. Applicera en generös mängd schampo och försiktigt arbete i lödder. Ägna särskild attension till områden runt öronen, pannan och nacken. Balsamering: Applicera djup fuktighetsbalsam från rötterna till topparna samt massera väl in i håret och se till att håret är väl täckt. Låt verka i 10 minuter och skölj noggrant med varmt vatten. Styla som önskas med Pink oil hårlotion som ingår i kitet.

 

Obs!
Vi rekommenderar att söka professionell frisör hjälp om man har inte gjort rakpermanentering förrut eller är osäker.

Divinity Hair & Beauty Products ansvarar Ej för resultat.

Lager, valt alternativ:
Art.nr:
Tillv. art. nr.:
Vikt: 1 kg
Språk/Valuta
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
FYNDHÖRNA
POPULÄRT /NYTT
Dettol Antibacterial ... Dettol antibakteriell tvål skyddar huden för ett br...
35,00kr

Gentle Treatment No-L... Gentle Treatment nya förmulerad rakpermanent för at...
115,00kr

Wooden Effect Afro Pl... Afro kammen som hjälpa reda ut tuvigt hår samt.
35,00kr

DR Exfoliating Black ... Daggett & Ramsdells Exfoliating svart tvål är ladda...
68,00kr

Vaseline 100% Petrole... Skyddar och bevarar fukten att hjälpa torr hud läka...
45,00kr

Kids Organics Protein... Kids Organics Protein och Vitamin Fortified friskt ...
110,00kr

Just For Me Kids cond... Just For Me fuktighetsgivande lotion är betrodd av ...
85,00kr

Cover Your Gray Touch... Perfekt mörkläggning för: Områden runt hårfästet ...
95,00kr

Dark & Lovely Anti Br... Dark & Lovel anti breakage fuktighetskräm lotion åt...
110,00kr

Lusters Pink Therapeu... Luster Pink är formulerad med naturliga djupa balsa...
110,00kr

Doo Gro Mega Long Hai... Innehåller: olivolja och avokadoolja Rena örter ...
110,00kr

Dark & Lovely Amla Le... Amla 3in1 schampo som neutraliserar och återfukta s...
98,00kr

Dark & Lovely Amla Le... AMLA fuktighetskräm lotion är designad för att motv...
115,00kr

Creme Of Nature with ... Replenishing Sheen Spray är olje glans av alla olje...
129,00kr

Gentle Treatment No-L... Gentle Treatment nya förmulerad rakpermanent för at...
140,00kr

Just for Me kids Soot... Med naturliga oljor och vitamin E, hjälper till att...
85,00kr

Dark & Lovely Beautif... Gör borstning/kamning av barnens hår lättare utan s...
85,00kr

Lusters Pink Tripple ... Luster's® Pink® Triple + Conditioning No-Lye Rakper...
85,00kr

IC Fantasia Tea Gro C... Återställa viktiga näringsämnen till matt, livlöst ...
99,00kr

IC Fantasia Herbal Gr... IC Fantasia Herbal Gro Hair & Scalp Treatment- växt...
99,00kr

Reklam
Copyright © Divinity Hair & Beauty Products