Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0,00kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
ProdukterKöpvillkor

Vänligen läs igenom dessa köpvillkor innan du beställer. Hör gärna av er till oss ifall ni undrar över villkoren!

Tillämplighet: Dessa köpvillkor är tillämpliga i fall svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med densamma. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt distansavtalslagen. För företag gäller Köplagen. Köplagen är, till skillnad från Konsumentköplagen, dispositiv vilket innebär att företag kan avtala annat än vad lagen föreskriver.

Lägsta orderbelopp: Minsta ordertotal är 100kr exkl. frakt inom Sverige. För Danmark och Finland gäller 300kr exkl. frakt som minsta ordertotal. Beställningar under minsta ordertotal kommer inte att behandlas om inget annat avtalat.

Beställning: Vi tar endast emot beställningar via shoppingsystemet på vår hemsida. Vi accepterar alltså ej beställningar via mail, telefon, post eller fax, såvida ej annat avtalats.Är beställaren under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet genomföres. Vi förbehåller oss rätten att kräva personnummer då vi måste bekräfta att beställaren är myndig. Vi skickar endast till den adress beställaren är mantalsskriven på. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller andra handlingar som medför att vi riskerar att drabbas ekonomiskt, polisanmäles.

Betalning: Alla priser som anges på hemsidan är inklusive moms. Du kan betala via Payson, plusgiro (437764-4) eller Klarna faktura. Om du väljer Klarna faktura tillkomma 40kr för aviavgift, vänligen läs Klarna`s fakturavillkor innan. Om du valt faktura som betalningmetod kommer din faktura tillsammas med dina varor samt via e-mail. (Obs! Fakturabetalning gäller enbart för svenska kunder och ej Danmark och Finland. Vid val av förskottsbetalning, reserverar vi lagerförda varor i högst 2 arbetsdagar. Har vi inte erhållit betalning efter 2 arbetsdagar annulleras ordern automatisk) Vi råder ej över prisförändringar på marknaden men priset som gäller är det som uppges vid beställningstillfället.    

Fraktkostnad: Fraktkostnad tillkommer på samtliga beställningar. Fraktkostnaden beräknas på vikt och volym på paketet då varorna är packade för skyddad transportering. Varorna skickas i vadderade påsar eller i kartong.

Leverans: Vi använder oss av Posten AB. Inom Sverige har posten väldigt många ombud (ofta livsmedelsbutiker med långa öppettider). Varorna levereras inom 3-4 arbetsdagar i Sverige (till vissa orter kan det dock dröja upp till 5 dagar om orten ligger långt från närmaste stad). För Danmark och Finland sker leverans 4-7 arbetsdagar från det att vi skickat paketet.Vår ambition är att skicka lagerförda varor inom ett dygn från lagd beställning. Vänligen observera att vi ej i dagsläget skickar till Färöarna och Grönland i Danmark samt Åland i Finland. Vänligen observera att vid hämtning hos Postens ombud behöver du godkänd legitimation med dig. Uthämtningsavi skickas av Posten i form av brev, email eller sms beroende på vad du väljer. Kontrollera noga att alla uppgifter stämmer så att posten kan skicka avin. Postens ombud behåller paketet i 14 dagar från det att avin skickats till dig. Efter det returneras paketen till oss (se Ej uthämtade varor). Du som kund är, efter det att vi behandlat och skickat din order, i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen. Det går ej att leverera till box adress.Om en vara behöver beställas in eller om en vara är slut hos vår leverantör innebär det några dagars extra leveranstid. Vi kontaktar då naturligtvis dig.Vi reserverar oss för eventulla felaktiga uppgifter från posten om leveranstid, vilken kan få till följd att leverans kan komma att ske tidigare såväl som senare än beräknat.Om köparen anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av ordern, är det på köparens ansvar att nämnda order avbeställes (se Avbeställning).  Delleverans av order sker endast på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnad för kund. Det är köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt. Vänligen observera att fraktkostnaden för Danmark och Finland börjar från 3kg. Dvs. är vikten under 3kg betala man ändå 3kg avgiften enligt posten. Observerar att under jul och nysårs helger kan försändelserna ta extra tid på grund av att posten inte levererar under vissa tider.

Förändring av order: Kund har rätt att, utan kostnad (annat än ev. prisskillnad på varan), förändra sin order innan den levererats ut från vårt system . Detta gäller ej varor som ej lagerförs och därför redan beställts för kunds räkning av leverantör. Vid ändringar av order, gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen.

Fel varan/varor: Har du fått fel varan/varor, vänligen kontakta oss omgående så att vi kan titta på din beställningshistorik för att kunna godkänna retur och skicka rätt produkt/produkter. Observera att varan/varorna måste skickas tillbaka oanvända, oöppnade och oskadade till oss innan vi skicka tillbaka rätt produkt. Vi betala  fraktkostnaden.           

Avbeställning: Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt då ordern levererats ut från vårt system. Avbeställning efter det är ej möjlig. Avbeställning av ej lagerförda varor, vilka redan är speciellt beställda för kund, är ej möjlig. En avbeställning blir ej giltig förrän bekräftelse av avbeställningen sänts från oss.

Ångerrätt och retur: För privatperson gäller Distansavtalslagen, vilken ger dig rätt att ångra ett köp inom 14 dagar, dock lägst 7 arbetsdagar, från mottagandet. För att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen kontaktar du oss så att vi kan se om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att tillämpa ångerrätten. I sådana fall har vi rätt att begära de uppgifter som krävs för att behandla din begäran. Återsändande av vara med hänvisning till Distansavtalslagen sker på kunds bekostnad då Distansavtalslagen ej ger kund rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst. Du får inte heller ersättning för fraktkostnaden för försändelsen till dig. Varan/varorna måste skickas tillbaka oanvända, oöppnade och oskadade till oss. Vänligen observera att vi  endast kan ta emot retur av vara/varor då kunden har kontaktat oss först och vi kommit överrens om retur. Öppet köp gäller ej rabatterade varor. Om du får fraktfritt på din order och därför ej belagts med frakt, sen returneras (helt eller delvis) så tar vi ut fraktavgiften för ursprungsförsändelsen. Har du fått gratisprodukter med din beställning ska även de returneras i original förpackning och oskadade tillsammas med de returnerade varorna. Glöm inte att fylla returformuläret http://www.divinity.se/order-returnera så vi kan behandla din retur rätt. Returer skickade mot efterkrav utlöses ej. Obs! På grund av hygieniska skäl går det ej att lämna tillbaka hårförlängningar, peruker, ponytail eller fläthår samt på alla hår och hud vårdsprodukter som rakpermaneter, shampoo, balsam, lotion, oljor, krämer m.m. Var vänlig och kontakta oss innan du beställer hårförlängning om du känner dig osäker på något. Observera att ångerrätten gäller ej företag.

Ej uthämtade beställningar: För beställningar som ej hämtas ut i tid, och därförreturneras, debiteras 120kr för frakt och administrativ kostnad inom Sverige och för Danmark och Finland 250kr. Vänligen kontakta oss om ni vill att vi skickar igen. Avgiften måste dock betalas innan vi kan skicka igen. Kunden står då även för den nya fraktkostnaden.

Dataförlust: Vi kan ej hållas ansvariga för förlust av lagrad information eller programvara.

Support: För support eller annan form av användarstöd av allmän karaktär eller vid fel på vara som ej kan hänföras till garanti eller reklamation hänvisar vi i första hand till respektive tillverkare eller serviceställe.

Information och bilder: Vi reserverar oss rätten för eventuella fel i informationen, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar. All bildinformation på hemsidan skall ses som illustrationer, och vi kan ej heller garantera att bilder återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

Falska beställningar: Vi ser mycket allvarligt på falska beställningar och förbehåller oss rätten att inte expediera beställningar från kund som tidigare lagt falska beställningar eller inte hämtat ut skickade beställningar. Vi kommer då att begära förskottsbetalning eller betalning via Payson innan vi behandlar din order.

Reklamationer: Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart genom att fylla i reklamationsformuläret http://www.divinity.se/order-reklamera eller ringa 0733-501038 så vi kan rätta till felet. Naturligtvis är det helt kostnadsfri för dig vid ersättningsleverans. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Vid beställning av rakpermanent, är det köparens ansvar att läsa igenom den viktiga informationen som finns om artikeln innan köpet genomförs. Skriv gärna ut den svenska översättningen av instruktionerna och läs noggrant igenom dem före köp och sedan innan du använder produkten. Divinity Hair & Beauty Products ansvarar ej för resultatet för rakpermanenteringen. Läs gärna tips & råd för rakpermanentering på hemsidan.

Transportskada: Anmäl skadat gods direkt  till Divinity Hair & Beauty Products på tel. 0733-501038 eller info@divinity.se samt där du hämtade ut ditt gods. Vid ev. skada måste du spara godsets adresslapp för att kunna ge oss aktuellt kollinummer. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna ersätta skadat gods. Observerar att posten kan begära bevis i form av paketet, eller foto av det, då man vill få betalt för transportskador.

Allmänna villkor: Genom att du skickar iväg din order bekräftar du också köpet och godkänner därmed våra köpvillkor. Alla varor tillhör Divinity Hair & Beauty Products till dess att vi erhållit betalning. I övrigt gäller distanshandelslagen och konsumentköpslagen. Tvist mellan två eller flera företag avgöres som regel i domstol.

Force Majeure: I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida och gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Med vänliga hälsningar

Divinity Hair & Beauty Products 

 

 

 

 

 

 


Språk/Valuta
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
FYNDHÖRNA
POPULÄRT /NYTT
Dettol Antibacterial ... Dettol antibakteriell tvål skyddar huden för ett br...
35,00kr

Gentle Treatment No-L... Gentle Treatment nya förmulerad rakpermanent för at...
115,00kr

Wooden Effect Afro Pl... Afro kammen som hjälpa reda ut tuvigt hår samt.
35,00kr

DR Exfoliating Black ... Daggett & Ramsdells Exfoliating svart tvål är ladda...
68,00kr

Vaseline 100% Petrole... Skyddar och bevarar fukten att hjälpa torr hud läka...
45,00kr

Kids Organics Protein... Kids Organics Protein och Vitamin Fortified friskt ...
110,00kr

Just For Me Kids cond... Just For Me fuktighetsgivande lotion är betrodd av ...
85,00kr

Cover Your Gray Touch... Perfekt mörkläggning för: Områden runt hårfästet ...
95,00kr

Dark & Lovely Anti Br... Dark & Lovel anti breakage fuktighetskräm lotion åt...
110,00kr

Lusters Pink Therapeu... Luster Pink är formulerad med naturliga djupa balsa...
110,00kr

Doo Gro Mega Long Hai... Innehåller: olivolja och avokadoolja Rena örter ...
110,00kr

Dark & Lovely Amla Le... Amla 3in1 schampo som neutraliserar och återfukta s...
98,00kr

Dark & Lovely Amla Le... AMLA fuktighetskräm lotion är designad för att motv...
115,00kr

Creme Of Nature with ... Replenishing Sheen Spray är olje glans av alla olje...
129,00kr

Gentle Treatment No-L... Gentle Treatment nya förmulerad rakpermanent för at...
140,00kr

Just for Me kids Soot... Med naturliga oljor och vitamin E, hjälper till att...
85,00kr

Dark & Lovely Beautif... Gör borstning/kamning av barnens hår lättare utan s...
85,00kr

Lusters Pink Tripple ... Luster's® Pink® Triple + Conditioning No-Lye Rakper...
85,00kr

IC Fantasia Tea Gro C... Återställa viktiga näringsämnen till matt, livlöst ...
99,00kr

IC Fantasia Herbal Gr... IC Fantasia Herbal Gro Hair & Scalp Treatment- växt...
99,00kr

Reklam
Copyright © Divinity Hair & Beauty Products